PRIVELESSEN OF RITTEN op afspraak
Bettie
: info@paardsparadijs.be  0474 348 340 : ‘zit en houding’, Akasha Rijkunst en zitlessen op Joker, rijden met minimale logische hulpen voor het paard.
Eva: evavds14@gmail.com  0465 09 62 36 : lessen, kinderlessen, ritten.
Marie: marie.iserbyt@gmail.com 0499 31 40 17 : lessen, privélessen/ritten, grondwerk, horsemanship

Voor de paarden houden wij een maximum ruitergewicht gewicht van maximaal 80 kg en meestal zelfs minder aan. Het rijden is op eigen risico, zorg dus voor een eigen ongevallenverzekering of VLP verzekering! Een rijhelm is verplicht. Wij hebben enkele helmen die gebruikt kunnen worden. Lessen die geen 24 uur op voorhand worden afgemeld worden aangerekend! Wij hebben maximum 7 paarden ter beschikking, snel reserveren is dus de boodschap!

inlichtingen en inschrijven via de specifieke lesgeefster
je kan ons ook volgen via Facebook

Verzekering: Wij zijn aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een VLP verzekering is verplicht bij al onze jeugd activiteiten. Wie éénmalig komt kan een dagverzekering nemen à  5 €/dag. Je kan ook een 5 dagen verzekering nemen bv voor de ponykampen à € 10  of een jaarverzekering voor 30 €. Deze verzekering is inclusief lidgeld en kan uitgebreid worden tot € 45, dan ben je ook verzekerd voor privé activiteiten, zoals alleen een pony komen verzorgen of zonder begeleiding buiten gaan rijden voor +14 jarigen. Voor de jaarverzekering: € 30 of € 45 overschrijven met vermelding van naam, geboortedatum en adres en mailadres.

lesgroepjes kinderen
woensdagnamiddag 14.30
vrijdag 18.30 uur
zaterdag 10.00 uur beginners vanaf 11 jaar

Gangenpaarden rijden met Iris Lavigne
Privé lessen (tussen 10 en 19 uur)
vrijdag 3 september
Voorrang gaat naar eigenaars en houders van verzorgpaarden. Vrije plaatsjes kunnen ingevuld worden door ruiters die al enige ervaring hebben met het rijden van de extra gangen (€ 40 met eigen paard, € 45 vaste klant met huurpaard). Schrijf in en informeer bij Bettie of er nog plaats is.

Ritten met Eva
Iedere zondag tenzij anders vermeld: Opzadelen om 9.30, vertrekken rond 10.00 uur voor een rit van anderhalf uur (€ 30/pp met minder dan 4 personen gelden de privé tarieven) . Voor interne of vaste ruiters, ruiters van buitenaf kunnen in overleg of na een les eventueel aansluiten. De eerste zondag van de maand is het telkens een rustige rit in stap.
Vollemaansritten: Zaterdag 18 september om 18.00 uur € 35 ( bij goed weer nagenieten aan het kampvuur)
Je kan ook privé ritten boeken. inschrijven via Eva

Workshop grondwerk/horsemanship met Marie
– zondag 29/8 14u-17u – workshop schriktraining en obstakels

ponykampen voor groot en klein

Inschrijven via link: als de link niet opent betekent dit dat het kamp volzet is.

Herfstkamp 2021, 1 tot 5 november: inschrijven

Voor jongeren vanaf 12 jaar die voldoende ervaring hebben met buitenritten in stap, draf, galop en eventueel tölt. Het wordt een week met veel variatie: rijlessen, grondwerk, zit en houding, buitenritten, theorie, gangenlessen, spelletjes, …
max. 6 deelnemers, €300pp.

voor welk kamp schrijf ik in???

PONY-GEWENNINGS-DAGEN
Het programma ziet er elke keer een beetje anders uit dus deze dagen zijn ideaal voor kinderen die gewoon (nog) eens een dagje plezier willen hebben tussen de paarden. Er is geen ervaring vereist aangezien we spelenderwijs kennismaken met de paarden vanop de grond en enkel paardrijden met begeleiding. Ook kinderen die al een beetje rij ervaring hebben kunnen zich komen amuseren met de spelletjes, het verwennen van de paarden, een beetje grondwerk en een wandeling. We leren de kinderen om met vertrouwen en op een paard vriendelijke manier om te gaan met paarden.

WOW-AKASHA BASIS RIJKUNST JEUGD en VOLWASSENEN alle niveaus welkom!
WOW staat voor ‘Werken aan Optimaal paard Welzijn’ Deze workshop voor kinderen en Clinic voor volwassenen en 16+ jeugd is toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde ruiters. Theorie, grondoefeningen en praktijk te paard worden afgewisseld. Je leert rijden zonder je paard in de weg te zitten. Deze workshop vraagt enig inzicht in lichaams coördinatie en is daarom pas toegankelijk vanaf 10 jaar. Eigen paard meebrengen kan

WANDEL/TREC KAMP
Voor kinderen en jongeren (+ 12 jaar) die voldoende rijervaring hebben. Verdieping van het gangen rijden in de piste en veel buiten rijden. Het kamp wordt besloten met een 2 daagse trektocht.