Het Paards Paradijs

Dag iedereen,

Zoals de meeste al opgevangen hebben gaan we deze lessenreeks   van start met twee nieuwe lesgevers: Inez en Marie, en een nieuw programma

De inschrijvingen voor de (nieuwe) groepslessen verlopen vlot. Er zijn nog enkele plekjes vrij op:

-gevorderden vrijdag 17.45-18.15 u startuur van de les. momenteel zijn hier nog maar 3 inschrijvingen. Om de groepsles door te kunnen laten gaan zoeken we dus nog gemotiveerde ruitertjes die kunnen aansluiten. Kan je een les niet aanwezig zijn, geen probleem deze kunnen ingehaald worden tijdens de buitenritten of in een andere groepsles volgende lessenreeks. Alsook het start uur van de lessen is nog bespreekbaar als blijkt dat dit niet haalbaar is.

-absolute beginners vrijdag 18.15-19.15 uur

Verder zit de beginnersgroep van woensdag en zondag vol, alsook de half gevorderde groep van woensdag.

!OPGEPAST: de vermelde lesuren zijn de starturen dat de les effectief start in de piste!Graag vragen we aan iedereen, voor een vlot lesverloop, om minstens een kwartier op voor hand aanwezig te zijn zodat de paarden al geborsteld en opgezadeld kunnen worden. 

De eerste les (17-22/03) zal een kennismaking les zijn, waar de niveaus worden gecontroleerd, zodat iedere ruiter in een juist groepje terecht komt. Deze les wordt ter plekke cash afgerekend. Meer details hierover volgt ergens deze week nog.

 

Voor de clinics en buitenritten kan er ook al ingeschreven worden via mail of via de supersaas: https://www.supersaas.nl/schedule/supervise/Het_Paardsparadijs/Algemene_agenda?page=2

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? aarzel niet en stuur gerust een mailtje naar inez.pelsmaekers@gmail.com of naar marie.iserbyt@gmail.com

 

Tot snel!