Te koop

VERKOOPPAARDEN
Af en toe, en als de klik er is met de eigenaar in spé, hebben we paarden te koop.

PRYDI ZADELS en 2de HANDS-ZADELS
Ikzelf en veel klanten zijn al geruime tijd zeer tevreden over de Prydi zadels. Ik verdeel deze zadels voor België. De verschillende modellen kunnen hier gepast en uitgeprobeerd worden. Eventueel kom ik met de zadels aan huis om te passen.

Op maat gemaakte Biothane hoofdstelletjes (groen-paars-rood) 25 à 35 euro

BOEKEN
“Akasha Rijkunst”  Anne Muller € 17.5
“Duurzame dressuur…pleidooi van een instructeur” -Anne Muller : € 15
“IJslanders : gedrag/verzorging” : € 6
“Dit is geen trippelen: dit is tölt” : € 15

METAZOA
Metazoa SFB vult het gebrek aan mineralen en vitaminen van de ruwvoeders aan door de hoge concentratie mineralen en vitaminen. Zonder de nadelige gevolgen van de ballaststoffen, zoals verkeerde eiwitten uit grondstoffen die niet in paardenbrokken voor horen te komen. Daarnaast bevat het sporenelementen die een paard of pony nodig heeft. Indien een paard zwaardere arbeid dan gemiddeld moet verrichten en hij kan de energie daarvoor niet voldoende uit het ruwvoer halen? Ga dan granen bij voeren om de energiebehoefte aan te vullen. Voor paarden die slecht spieren opbouwen is er Metazoa HP23.

Zit je paard niet lekker in z’n vel? Is hij minder fit, doordat….. denk dan eens aan Metazoa SFB. Wij hebben ondertussen al veel goede referenties waardoor we nog enthousiaster zijn over deze ‘nieuwe’ manier van voeren. Je kan bij ons Metazoa kopen of een proefportie komen halen! Kan desgewenst ook opgestuurd worden.
Zak Metazoan SFB(luzerne of timothee) kost € 30,00
zak Metazoa HP23 (luzerne of timothee)kost euro 20,00
zak metazoa luzerne of esparcette kost € 20,00
zak Metazoa Snaxxx kost € 37
Dosering: slechts 50 gram per 100 kilo lichaamsgewicht paard/pony. Dus een paard van 400 kilo geef je slechts 200 gram….download hier de metaoza folder