December-januari en februari zijn de traditionele winterstop maanden, de paarden genieten dan ook van een welverdiende rust op de vakantieweides.
Omdat de buitenpiste te nat ligt en ook het buiten glad kan zijn staat in deze periode het paardrijden op een heel laag pitje en gaan de reguliere lessen niet door. Er wordt echter gewerkt aan een winterprogramma met theorielessen, oefeningen in lichaamsbewustzijn en zitlessen op Joker het mechanische paard.
We hopen dan ook jullie volgend jaar een mooi programma te kunnen aanbieden.

Je kan ons ook volgen via  facebook
en via deze link kan je voor de groepsactiviteiten inschrijven

Voor PRIVELESSEN maak je best een afspraak
Bettie: info@paardsparadijs.be  0474348340

VOLLEMAANSRITTEN
Deze ritten zijn goed voor anderhalf uur rijplezier onder de ondergaande zon en de opkomende volle maan. Naderhand kan je nog even nagenieten bij een kampvuurtje als de weersomstandigheden dit toelaten.

Als ruiter voorzie je best een reflecterend hesje en enige verlichting!
Met lespaard: €30, met eigen paard: €10

Voor de paarden houden wij een maximum ruitergewicht gewicht van maximaal 80 kg en meestal zelfs minder aan.Het rijden is op eigen risico, zorg dus voor een eigen ongevallenverzekering of VLP verzekering! Lessen die geen 24 uur op voorhand worden afgemeld worden aangerekend! 

KINDERNAMIDDAGEN
Omgaan en kennismaken met ijslanders voor kinderen (-12 jaar, maximum 6 kinderen) Nieuwe data volgen in het voorjaar.
€ 30  inclusief wandeling aan de hand, hapje en drankje.(duur : ruim 2 uur) ouders kunnen meewandelen. Voorzie goede wandelschoenen of laarzen!
via deze link kan je voor alle groepsactiviteiten inschrijven

alle de kampen zijn extern en lopen van 9.30 tot 16.30 à 17.00 uur.
kinderkampen: € 50 per dag.