Lessen

Lieve paardenvrienden en vriendinnen.

Achteruit kijkend naar 2023 en de vele paardsparadijselijke jaren daarvoor, kunnen wij alleen maar dankbaar zijn dat alles liep zoals het liep, en loopt zoals het loopt. Net toen voor Bettie heel cru alles achterlaten en weggaan de enige optie leek die overbleef verschenen Anne-Levien en Wim aan de horizon. Anne-Levien nog wel een Akasha Zit en Houding (en nog veel meer) coach 😀 . We zijn nu bijna een jaar verder en we zijn zo blij met de samenwerking en met het verderzetten van de droom die in 2000 op dit unieke plekje begon.

Anne-Levien en Wim wonen hier nu en staan in voor de verzorging van de paarden en het lessenpakket. Ikzelf geef ook nog graag af en toe een lesje of een workshop.

PRIVELESSEN OF RITTEN op afspraak
Bettie
: info@paardsparadijs.be ‘zit en houding’, Akasha Rijkunst en zitlessen op Joker, rijden met minimale logische hulpen voor het paard, töltlessen, mediatielessen en workshops en vooral steeds een beetje meer met pensioen.
Anne-Levien: info@annelevien.com +32 486121425 : zit en houding Akasha rijkunst lessen, kinderen en volwassenen, grondwerk, ritten, kampen, coaching met en zonder paarden, diercommunicatie
Wim: info@paardenmuziekcoach.com +32 489500594: Grondwerkles en paard&muziek, coaching met en zonder muziek en/of paarden, kampen.

Voor de paarden houden wij een maximum ruitergewicht gewicht van maximaal 75 kg en meestal zelfs minder aan. Het rijden is op eigen risico, zorg dus voor een eigen ongevallenverzekering of Paardensport Vlaanderen verzekering.
Een rijhelm is verplicht. Wij hebben enkele helmen die gebruikt kunnen worden.
Lessen die geen 24 uur op voorhand worden afgemeld worden aangerekend!
Wij hebben maximaal 8 paarden ter beschikking, snel reserveren is dus de boodschap.

Inlichtingen en inschrijven via de specifieke lesgeefster.

Verzekering
Wij zijn aangesloten bij Paardensport Vlaanderen. Een VLP verzekering is verplicht bij al onze activiteiten. Wie éénmalig komt kan een dagverzekering nemen à
€ 5 /dag. Voor bv ponykampen kan je een 5 dagen verzekering à € 10 nemen. Het is ook mogelijk om een jaarverzekering af te sluiten à € 30, dit is inclusief lidgeld voor het Paardsparadijs. Als je een verzekering wilt, stuur dan een mail naar info@annelevien.com met ‘VLP’ in de onderwerpregel.

Lesgroepen kinderen
woensdag 14.30 uur gevorderden VOL
vrijdag 16.30 uur half gevorderden VOL
vrijdag 18.30 uur gevorderden VOL
zaterdag 10.00 uur half gevorderden VOL

Lesgroepen volwassenen
dinsdag 19.30 uur gevorderden VOL
woensdag 20 uur beginners VOL

Ritten
Voor interne of vaste ruiters, ruiters van buitenaf kunnen in overleg of na een les eventueel aansluiten.

Gastdocenten

Töltlesdagen
Jacqueline Van Den Heuvel is VIT instructeur IJslandse paarden en komt bij ons regelmatig gangen lessen geven. Je kan meedoen met eigen paard of een paard bij ons huren. De töltlesdagen zijn alleen voor gevorderde ruiters!
De lessen zijn privé en duren 45 minuten. Dit komt neer op € 45 + € 10 voor huur lespaard.
Je mag ook altijd komen als toeschouwer want van te kijken, leer je ook heel veel.

Zondag 22 september 2024. Klik HIER om je in te schrijven
Maandag 14 oktober 2024. Klik HIER om je in te schrijven
Zondag 17 november 2024. Klik HIER om je in te schrijven
Maandag 2 december 2024. Klik HIER om je in te schrijven